Fortsatt DeFi-bom? WBTC-utstedelse overgikk Bitcoins som er utvunnet siden 9. august

Det totale antallet WBTC, dvs. Bitcoins pakket på Ethereum, har økt betydelig. Utstedelse av WBTC siden 9. august har oversteget det totale antall Bitcoin Up som er utvunnet på samme tid. Selv om dette forteller om stor etterspørsel etter WBTC, har mange sammenlignet bølgen som et resultat av det blomstrende DeFi-markedet.

WBTC-utstedelse overstiger Bitcoins

I en fersk tweet delte Zack Voell, en digital valutanalytiker at toppen cryptocurrency blir tokenisert for å bli brukt på Ethereum mer enn de er utstedt. Som Voell delte fra Dune Analytics og CoinMetrics, utgjorde WBTC-utstedelsen 9. august 6 785, mens Bitcoin som ble utvunnet på samme tid bare var 5 738.

På grunn av basisstrukturen til Bitcoin var det nesten umulig å overføre krypto til Ethereum blockchain. Deretter cam WBTC, som gjorde det mulig for brukere å konvertere sin Bitcoin på Ethereum og bruke den på Decentralised Finance (DeFi) protokoller som WBTC. Ettersom mer Bitcoin blir markert på Ethereum, indikerer det at det er stor etterspørsel etter Bitcoin blant DeFi-brukere.

Økningen i utstedelse av WBTC bidrar sannsynligvis til den økende mengden verdier som er låst i DeFi. Som Cryptopolitan rapporterte , har antallet kryptoer som er låst i DeFi utgjort over 6 milliarder dollar.

Bitcoin er nå en sentral del av DeFi

I tråd med den stigende WBTC-utstedelsen, kommenterte Ren teknisk sjef i Ren, Loong Wang :

“Bitcoin er nå en ubestridelig del av DeFi, med $ 420 millioner dollar i BTC på Ethereum, i en eller annen form. I løpet av det siste døgnet har over $ 24 millioner blitt flyttet gjennom Ren for å bli brukt til gårdsavling. Alle som ikke genererer APY akkurat nå med sin BTC sover.”Samtidig Coinbase Max Bronstein mente at den økende etterspørselen etter WBTC er også på grunn av insentiver i å holde BTC på Ethereum. Bronstein nevnte at brukere av Curve Finance mottar over én prosent daglig for lang Bitcoin.